FOTO Un BMW a izbit în plin o Dacie în zona Lukoil

Accident rutier în această după-amiază în zona Lukoil la ieșirea din Vaslui spre Bârlad. Un autoturism marca Dacia 1310 a fost izbită în plin de un autoturism marca BMW, în timp ce șoferul Daciei se oprise pentru a vira la stânga. Șoferul BMW-ului a observat târziu intenția șoferului din Dacie, lovind-ul în lateral spate. Bătrâna Dacie s-a răsturnat în urma impactului.

“Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate, la un accident rutier produs în municipiul Vaslui, ieșirea spre Bârlad, în zona benzinăriei Lukoil. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane (trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 37 ani).
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat. Persoanele aflate în interior s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. Unul dintre cei trei bărbați a avut nevoie de ușoare îngrijiri medicale, ulterior refuzând transportul la o unitate medicală. Ceilalți doi bărbați nu au necesitat îngrijiri medicale.
Pompierii militari au asigurat măsuri PSI.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.