[FOTO] Sute de tineri social-democrați au format o inimă uriașă în centrul Vasluiului

Sute de tineri social-democrați și cetățeni ai municipiului Vaslui au petrecut ziua de Dragobete în Centrul Civic al orașului. Aceștia s-au unit într-o inimă a solidarității, a unității și a dragostei față de semeni. A fost modul lor de a sărbători dragostea la români!

“Este o datorie de onoare pentru Tinerii Social Democrați (TSD) să păstreze identitatea culturală, respectul pentru tradițiile populare și promovarea principalelor sărbători românești!

Astfel, am petrecut Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, alături de cetățenii din Vaslui!În spiritul acestui principiu, am format o inimă a unității, a dragostei față de semeni, a solidarității! La eveniment ni s-au alăturat Lucian Braniște – viceprimarul municipiului Vaslui, Barbu Alexandru, Daniel Neacșu, Negruți Leonard și Luminița Vîrlad – consilieri locali PSD, cât și tineri membri social-democrați din Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești, Rafaila și Dragomirești. Împreuna am format o inimă uriașă, o inimă vie, o inimă a prieteniei și a dragostei!” au postat tinerii PSD-isti pe pagina de socializare.

One thought on “[FOTO] Sute de tineri social-democrați au format o inimă uriașă în centrul Vasluiului

Comentariile sunt închise.