FOTO Patru persoane lovite de o mașină pe o stradă din Vaslui

O femeie în vârstă de 65 de ani și trei minore au fost grav rănite în această după-amiază, după ce un tânăr inconștient s-a urcat la volan și le-a lovit în plin. Incidentul s-a petrecut pe strada Racova din Vaslui, în zona Traian.

Se pare că tânărul nu ar fi la prima ispravă de acest gen. Anul trecut a fost implicat într-un accident de circulație, soldat fără victime. Martorii prezenți la locul faptei, au declarat pentru Ziarul de Vaslui că tânărul nu are permis, dar cu toate acestea nu ezită să conducă pe străzile din cartier. La auzul veștii, mai multe rude ale victimelor au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce li s-a făcut rău.

“Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale cu module pentru descarcerare, o ambulanță tip C1 (TIM) și echipaje specializate, pentru un accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Racova, langa Școala nr. 1.
În accident au fost implicate cinci persoane și un autoturism. Din accident a rezultat vătămarea gravă a unei persoane de sex feminin în vârstă de aproximativ 65 ani, precum și rănirea altor trei persoane de sex feminin, minore.
Victima aflată în stare gravă este transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, urmând a fi transferată cu elicopterul la o unitate medicală specializată din municipiul Iași.
Cercetările privind circumstanțele și cauzele producerii acestui accident rutier sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.