Femeie din Bârlad, bătută și jefuită de propriul soț

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională  a unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Bârlad,  județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

În data de 11 februarie, în jurul orei 05:10, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, a fost deposedată de către soțul acesteia, prin violență, de geanta pe care o avea asupra sa, precum și de telefonul mobil.

Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe strada Mihai Viteazu, spre gara CFR Bârlad, a fost lovită de către soțul acesteia cu pumnii în zona capului, bărbatul reușind astfel să îi sustragă geanta personală și telefonul mobil. Prejudiciul estimat în cauză este de 1000 lei.

Menționăm faptul că bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, faptă săvârșită în luna ianuarie 2019.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore,  urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Bârlad, pentru a fi dispusă arestarea sa preventivă.