Fotbalistul dorit de Gigi Becali, întâmplare halucinantă la Vaslui: „Mi-au furat becul de peste 30 de ori”

În urmă cu 12 ani Dacian Varga a fost dorit de Gigi Becali la echipa roș-albastră, dar omul de afaceri nu s-a înțeles asupra sumei de transfer cu Vasile Șiman, patronul celor de la Sportul Studențesc, echipa unde era legitimat mijlocașul. Fostul jucător, acum în vârstă de 37 de ani, a ajuns mai târziu la FC Vaslui și a povestit ce a pățit în orașul din Moldova.

La FC Vaslui, club patronat de Adrian Porumboiu, ex-mijlocașul a avut parte de mai multe episoade uluitoare, dar și la Unirea Urziceni, echipa finanțată de Dumitru Bucșaru.

„Stăteam în Vaslui, dar după antrenament plecam la Iași, nu aveai ce să faci la Vaslui, mergeam la un restaurant, voiam să comandăm ceva și ni se spunea: Nu mai avem.

Am întrebat: Cine intră?…Pentru că era restaurantul gol. Acolo puteai doar să mergi la mall să mănânci” a spus Dacian Varga, potrivit Realitatea Sportivă.

Apoi, a continuat: „Stăteam la un apartament la etajul unu și era beznă pe culoar și m-am oferit să plătesc să se pună un bec pentru că nu vedeam unde să bag cheia în ușă. Mi-au furat becul de peste 30 de ori! 200 de euro plăteam chirie, era nou apartamentul. Proprietarul mi-a zis prima oară că vrea banii înainte, zic nu e problemă haideți să văd apartamentul. Când a văzut cine sunt nu și-a mai făcut probleme”.