Iată secretul câștigurilor la cazinou în 2022

Din atâtea strategii de câștig de la cazinouri, cum poți știi care sistem de pariuri este cel mai bun pentru tine? În cazul în care ești în căutarea unui sistem conservativ și cu un risc redus, atunci strategia lui Oscar s-ar putea să fie cea potrivită pentru tine. Vei vedea în acest articol mai multe despre strategia lui Oscar. Strategia lui Oscar este folosită în general la jocurile la masă precum Ruleta, Baccarat, Blackjack și Craps. Având în vedere că este un sistem progresiv jucătorii obișnuiți o folosesc pentru a face mici profituri atunci când câștigă pariurile. Winmasters este un cazino online unde poți începe să aplici strategia lui Oscar după ce citești întreg articolul.

Ce trebuie să știi despre strategia lui Oscar

Această strategie își are rădăcinile încă din anii 1960 atunci când Allan Wilson a scris cartea Casino’s Gambler Guide. În această carte, el a explicat cum un jucător la cazinouri pe nume Oscar a creat această strategie pentru a avea câștiguri decente la pariurile de la ruletă. Chiar dacă această strategie are o metodă diferită față de sistemele progresive precum Martingale și Paroli, acestea 3 au câteva lucruri în comun.

Strategia lui Oscar este descrisă ca fiind similară cu sistemul lui Martingale. Totuși, strategia lui Oscar este considerată alternativa mai sigură pentru jucători. Diferența dintre cele două poate să fie observată atunci când pariurile sunt crescute. Sistemul Martingale presupune să îți dublezi pariurile de fiecare dată când pierzi. În contrast, strategia lui Oscar îți permite să crești sumele pariate de fiecare dată când câștigi pentru a nu risca sume mari de bani.

Această strategie are o structură similară și cu sistemul lui Paroli, unul dintre cele mai vechi sisteme de pariuri pe care jucătorii le folosesc și azi la cazinouri. Acest lucru se datorează faptului că și sistemul lui Paroli este o strategie progresivă de pariere care se bazează pe câștiguri consecutive pentru a face profit. Ambele sisteme presupun creșterea sumei pariate cu fiecare câștig.

Flexibilitatea este ceea ce face strategia lui Oscar foarte convenabilă. Suma ta cu care începi să pariezi și suma la care vrei să ajungi determina cât de mari pariuri vei plasa. Odată ce vei determina cât de mult ești dispus să investești în pariuri și la ce sumă vrei să ajungi, vei putea să calculezi valoarea pariurilor tale. Strategia lui Oscar le permite jucătorilor să parieze doar sume mici la fiecare rundă. Este ușor de urmat întrucât îți vei păstra pariul la fiecare pierdere. Doar în momentul când vei câștiga vei crește valoarea pariului. Astfel vei avea un control mai bun asupra banilor tăi și vei reduce la maxim șansele de pierdere. Odată ce ai început să faci profit poți să crești pariul de până atunci. Totuși, în cazul în care o să ai o serie de pierderi este mai bine să reiei suma cu care ai început să pariezi.

Când să folosești strategia

Astfel de strategii de pariuri progresive sunt foarte bune atunci când ai pariuri egale, întrucât există o șansă de 50% să câștigi runda. Acest lucru face ca șansă ta să recuperezi din pierderi să fie mai mare și să poți câștiga până la urmă cel puțin o rundă. Strategia lui Oscareste deseori folosită la următoarele jocuri:

∙        Ruleta – strategia a fost concepută să fie folosită în special pe pariurile care au șanse egale, precum roșu/negru sau high/low.

∙        Craps – strategia este aplicabilă numai la pariurile de genul pass/don’t pass.

∙        Blackjack – având în vedere că principiul de bază de la Blackjack este să învingi șansele dealerului, strategia lui Oscar este perfectă pentru acest joc.

∙        Baccarat – principalul scop al acestui joc este să învingi mâna dealerului având o mână cât mai apropiată de 9 puncte.

Exact ca oricare altă strategie, strategia lui Oscar este bună după cât de bun este și jucătorul. Strategia aceasta vine cu câteva avantaje și dezavantaje de care ar trebui să ții cont.

Avantaje și dezavantaje

Un avantaj al strategiei lui Oscar este că poate să fie ușor aplicată la orice joc care are pariuri cu șanse egale. Tot ce trebuie să faci este să păstrezi același pariu atunci când pierzi și să îl mărești în momentul când câștigi. Ceea ce îl face foarte convenabil pentru majoritatea jucătorilor este că nu necesită sume foarte mari pentru a o putea aplica. Poți să faci profit și dacă începi cu doar 5 dolari spre exemplu. În plus, pariurile următoare nu vor avea sume atât de mari precum alte sisteme de pariere, cum este Martingale sau Paroli. Este o strategie conservativă care nu îți va face o gaură mare la buzunar.

Principalul dezavantaj este că, fiind o strategie cu un risc foarte mic la fel vor fi și profiturile, destul de mici în comparație cu alte sisteme. Se adeverește până la urmă zicala “nu riști, nu câștigi”. Nu vei putea să ai câștiguri foarte mari având în vedere că pariurile le vei păstra la sume destul de mici. Totuși, este o strategie excelentă în special dacă ești la început și încă încerci să înțelegi cum funcționează jocul și pariurile.

Concluzie

Strategia lui Oscar este un sistem de pariere foarte bun pentru jucătorii începători și pentru cei care sunt mai conservativi și nu vor să piardă sume mari la cazinouri. Sistemele de pariere precum cel Martingale sau Paroli necesită să ai suficienți bani pentru a trece peste câteva runde în care pierzi. Astfel, dacă nu ai o sumă mai mare de început nu vei ajunge în punctul în care începi să câștigi și vei fi nevoit să abandonezi mai repede jocul. Poți începe să joci cu sume foarte mici utilizând strategia lui Oscar, însă ține minte că este un sistem gândit să fie foarte sigur. Din acest motiv nu te poți aștepta să faci un profit prea mare, însă orice profit este mai bine venit decât o pierdere mare. Dacă nu ești nici familiar cu jocul prea bine, mai bine nu risca prea mulți bani.