Femeie de 44 de ani în stare gravă după ce s-a răsturnat cu mașina

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs la ieșirea din municipiul Bârlad spre Pogana. În accident au fost implicate două autoturisme. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

„La sosirea echipajelor de intervenție, unul dintre autoturisme era răsturnat, o persoană fiind încarcerată. O a doua persoană se afla în autoturismul răsturnat, acesta susținând victima.
Pompierii militari au descarcerat victima, aceasta fiind apoi preluată de echipajul ambulanței SAJ. Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, aceasta
având multiple traumatisme.
Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Victimele accidentului sunt un bărbat în vârstă de 44 de ani și o femeie de 44 de ani. Șoferul mașinii era femeiea, aceasta a suferit răni grave la nivelul capului și a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iasi. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețurii ale șoferiței.