Dumitru Buzatu candidează pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei judeţene a PSD

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, va candida pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei, în cadrul Conferinţei Judeţene a formaţiunii. Aflat din anul 2000 la conducerea filialei judeţene social-democrate, Dumitru Buzatu a afirmat că lista de candidaturi este deschisă şi că oricine poate candida pentru orice funcţie.

“Oricine poate candida pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte şi secretar al organizaţiei. Sigur, nici nu putem împiedica, nici nu putem forţa pe cineva să candideze, dar nu e nicio supărare, nici din partea mea nu ar fi nicio supărare dacă un candidat care s-ar prezenta prezumtiv ar şi câştiga alegerile. Aş fi foarte mulţumit, l-aş felicita şi pe cât mi-ar sta în putinţă în continuare i-aş acorda tot sprijinul necesar, pentru că în cei 30 de ani de când activez în PSD, mai bine de 20 de ani de când sunt la conducerea organizaţiei judeţene, am avut o atitudine foarte echilibrată, aşa consider eu şi cei care lucrează în echipă cu mine, faţă de toţi cei care vin din teritoriu şi în special faţă de municipiile care au o forţă mare, concentrează forţa urbană prin aceia care fac parte din PSD”, a declarat presei Dumitru Buzatu.

Liderul judeţean al PSD Vaslui a afirmat că toţi membrii de partid trebuie să se mobilizeze în perioada premergătoare alegerilor pentru a duce la îndeplinire obiectivul privind câştigarea cât mai multor posturi în administraţie şi asigurarea de majorităţi confortabile în forurile locale.

“Credem că e nevoie de o sporire a eforturilor noastre pentru a crea un anumit confort administraţiilor publice locale, adică să aibă majorităţi din partea PSD, pentru a facilita activitatea aleşilor noştri. Chiar şi acolo unde suntem în minoritate noi am abordat pozitiv activitatea, adică încheiem cu alegerile, ne apucăm de rezolvat problemele administrative, dar nu s-a întâmplat acelaşi lucru peste tot şi avem locuri în care există o tensiune permanentă între majoritatea care are o anumită coloratură şi primarul care este al PSD. Vrem să eliminăm această situaţie. Să sperăm că oamenii pe care îi vom propune dar şi efortul pe care îl vor face ca să-i lămurească pe cetăţenii noştri să le dea girul, vor fi pe măsura intenţiilor noastre”, a mai spus Dumitru Buzatu.