Două incendii, două maşini distruse

Luni, 16 octombrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Podul Înalt” al județului Vaslui, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea a două incendii produse la autoturisme.

Primul dintre ele a avut loc la ora 9.50, când pompierii militari din cadrul Detaşamentului Vaslui au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism din strada Nicolae Bălcescu, din Vaslui. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. În momentul sosirii la faţa locului, incendiul se manifesta în interiorul portbagajului, cu posibilitate de extindere la întreg autovehiculul şi la alte două maşini parcate în apropiere. Flăcările au distrus tapițeria interioară din portbagaj şi au degradat luneta autovehiculului. Cauza probabilă o reprezintă jarul provenit de la o țigară;

Al doilea incendiu a fost anunțat la ora 11.55 când, un apel primit prin intermediul numărului de urgență 112,  anunţa izbucnirea unui incendiu la un autoturism, parcat în curtea unei locuințe, din localitatea Iaz, comuna Soleşti. Imediat la faţa locului s-a deplasat Detaşamentul Vaslui cu o autospecială de lucru cu  apă şi spumă şi cinci subofițeri. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fără ca acesta să se extindă şi la locuința aflată în imediata vecinătate.  Flăcările au distrus instalația electrică, elementele din cauciuc din compartimentul motor şi au degradat acumulatorul, vopseaua de pe capotă şi bordul autoturismului. Cauza probabilă o reprezintă un scurtcircuit la un cablu electric defect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.