Doliu în lumea medicală vasluiană: a murit dr. Cati Ghimuş!

 Dr. Cati Ghimuş, medic primar de medicină de internă, a încetat astăzi din viaţă, la numai 61 de ani. Şef al Secţiei de medicină Internă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, și-a trăit viața ca medic și din pasiune pentru medicină și pentru oameni, dar a plecat dintre noi ca pacient, răpusă de o boală nemiloasă.

Dr. Cati Ghimuş, reper de profesionalism şi omenie, a murit la numai patru luni după ce şi-a pierdut sora, medicul de familie Magda Popa, răpusă tot de o boală nemiloasă. A certificat, astfel, că boala și moartea nu aleg după meserii. “Probabil că ar trebui să îţi mulţumesc pentru lucrurile pe care le-ai facut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că m-ai protejat şi m-ai iubit necondiţionat. Îţi mulţumesc pentru că ai fost acolo pentru mine şi m-ai ajutat să trec peste toate problemele (…) Adio sora mea! Odihnă veşnică!”, a scris sora medicului pe o pagină de socializare. “Ne sunt sufletele împietrite de durere la aflarea veştii dispariţiei premature şi nedrepte a celei care a fost Doamna Doctor.Cati Ghimuş, medic primar, specialitatea Medicină Internă. A lăsat o amprentă inconfundabilă prin profesionalism, devotament, dedicare. A fost apreciată, stimată şi preţuită în egală măsură de pacienţi cât şi de personalul medical. Va rămâne veşnic în amintirea noastră. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui

2 comentarii la „Doliu în lumea medicală vasluiană: a murit dr. Cati Ghimuş!

  • 20 noiembrie 2016 la 06:47
    Permalink

    DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA . VA LIPSI SPITALULUI JUDETEAN VASLUI AMABILITATEA EI,PROFESIONALISMUL ,BUNATATEA ,COLEGIALITATEA EI . SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.