DN 24B redeschis între Huşi şi Albiţa pentru autovehicule mai mici de 7,5 t

Autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mică de 7,5 tone pot circula din nou pe DN 24B între localităţile Huşi şi Albiţa, judeţul Vaslui (km 34+000 – km 49+000).

Pentru moment se menţine restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, astfel încât utilajele CNAIR să poată continua eficient intervenţiile.

Reamintim că a fost necesară închiderea temporară a acestui sector de drum din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului puternic ce au dus la reducerea drastică a vizibilităţii.

Menţionăm că Regionalele CNAIR S.A. acţionează în continuare, în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă şi pentru că restricţiile de pe alte sectoare de drum să poată fi ridicate în cel mai scurt timp.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.