Directorul de la Drumuri şi Poduri Bârlad, reţinut de DNA pentru mită. Daniel Buzamăt ar fi primit şpaga în frigider

Directorul de la Lucrări Drumuri şi Poduri Reiser SA Bârlad, Daniel Buzamăt, a fost reţinut de DNA Iaşi pentru luare mită, alături de acesta a fost reţinut şi un om de afaceri, Gică Călin, cel care ar fi dat mita. În perioada martie – mai 2022, Buzamăt ar fi primit 100.000 de lei de la omul de afaceri pentru un contract de asfaltare.

„Inculpatul ar fi primit suma de bani (…) în contextul încheierii între S.L.D.P. REISER SA Bârlad și societatea celuilalt inculpat, a două contracte de prestări servicii, ce vizau asfaltarea unei suprafețe de 1.600 mp de teren, ce aparținea acestuia din urmă. În realitate, ar fi fost asfaltată o suprafață de 4.725 mp fiind folosită o cantitate de 454 tone asfalt față de 218 tone asfalt, menționată în documentele contabile ale celor două societăți.

De precizat este faptul că cele două sume de bani (a câte 50.000 lei fiecare), la sugestia inculpatului Buzamăt Daniel, ar fi fost depuse una într-un frigider aflat din biroul său, iar cealaltă în autoturismul personal”, arată DNA într-un comunicat de presă. Daniel Buzamăt este membru PNL, iar Lucrări Drumuri şi Poduri Reiser SA Bârlad este o companie deţinută de Consiliul Local Bârlad.

One thought on “Directorul de la Drumuri şi Poduri Bârlad, reţinut de DNA pentru mită. Daniel Buzamăt ar fi primit şpaga în frigider

Comentariile sunt închise.