Cu sprijinul Redcon 1, World Vision România a oferit materiale de construcție și sobe pentru 15 familii nevoiașe

15 familii din comuna Rebricea, județul Vaslui au primit săptămâna aceasta materiale de construcție și sobe pentru a-și repara și izola locuințele sau pentru a-și înlocui vechile surse de încălzire, donația consistentă dealtfel, venind din partea SC Redcon 1 Vaslui.  Acțiunea a avut loc în cadrul Proiectului ”Aducem căldură în casele oamenilor sărmani!”, început de Fundația World Vision România în noiembrie 2017. 
Liliana (31 de ani) și Constantin (43 de ani) sunt părinții a patru fete cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Întreaga familie locuiește într-o casă formată dintr-o singură cameră și o bucătărie.
”Cu materialele de construcție pe care le-am primit, vom repara pereții casei și acoperișul și vom mai construi o cameră, special pentru copii. Ne-ar fi fost foarte greu să reușim să facem acest lucru fără acest ajutor. Noi muncim: avem grădină de zarzavat, animale, păsări și încercăm să le oferim fetelor tot ce le trebuie pentru că cea mai mare dorință a noastră este ca ele să învețe. Fata cea mare merge în toamnă la liceu și va sta în cămin. Pentru tot ce inseamna școala trebuie bani și ne descurcăm dar nu am fi reușit să reparăm”, a spus Constantin.

”Astazi, noi cei de la Redcon 1 ,am venit in sprijinul Fundatiei World Vision Romania si am distribuit materiale de constructii si sobe ,unor familii vulnerabile din comuna Rebricea. Este vorba despre beneficiarii Proiectului “Aducem caldura in casele oamenilor sarmani”, implementat de World Vision inca din noiembrie 2017. Sunt familii cu multi copii , care au nevoiede ajutor pentru a-si izola/repara locuintele sau inlocui sursele vechi de incalzire astfel incat, iarna, cei mici sa beneficieze de toata caldura necesara.Ne bucuram ca am putut fi de folos și cu siguranță ne vom implica și în viitor!”, a spus Vlad Micu, administratorul Redcon 1 Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.