Concurs: Biblioteca Județeană premiază cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

Pentru că iubirea este unul dintre cele mai înălțătoare sentimente omenești, care de-a lungul timpului a dat omenirii zeci de creații literare impresionante, Biblioteca Judeţeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui îi provoacă pe vasluieni la un concurs de creativitate. În acest sens a fost lansată cea de-a III-a ediție a concursului ”Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste”, menit să omagieze sărbătoarea dragostei la români, Dragobetele.  

Concursul se adresează tuturor persoanelor din municipiul Vaslui cu vârsta peste 14 ani (adolescenți, adulți, seniori). Participanţii pot trimite prin poştă sau la sediul instituției o singură scrisoare, scrisă de mână, la adresa: Biblioteca Judeţeană Vaslui, strada Hagi Chiriac, nr. 2, cod.730129, județul Vaslui, Sala împrumut la domiciliu pentru adulţi, cu menţiunea ,,Pentru concurs”.  Termenul limită de expediere a scrisorii este  22 februarie 2023.

În perioada 23 – 24 februarie se va face jurizarea lucrărilor, criteriile de evaluare ținând cont de originalitate, creativitate, caligrafie și ortografie .

Se vor acorda premiul I, II, III și mențiune pentru fiecare categorie. După evaluare, câştigătorii concursului vor fi anunţaţi personal, lista fiind afişată pe site / pagina de facebook a bibliotecii.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 28 februarie 2023.

Regulamentul concursului și fișa de înscriere se pot găsi pe situl-ul https://www.bjvaslui.ro/files/front_page/regulament_concurs_dragobete.pdf sau pe  pagina de  facebook a instituției https://www.facebook.com/bjvaslui

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0335-401164, interior 16 – Sala  împrumut la domiciliu pentru adulţi sau e-mail: bjvaslui@yahoo.com

One thought on “Concurs: Biblioteca Județeană premiază cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

Comentariile sunt închise.