Circulaţie reluată pe Drumul European 581

După mai multe ore de intervenţie s-a redat circulaţiei Drumul European 581, care face legătura cu municipiul Huşi şi Vama Albiţa, acţiune coordonată de prefectul Isabel BOGDAN şi subprefectul Mircea GOLOGAN.

Pentru degajarea drumurilor s-au solicitat utilaje şi de la firme private de pe raza judeţului Vaslui.

La această oră s-a reluat alimentarea cu energie electrică în cea mai mare parte a judeţului Vaslui, rămânând un număr de 74 de posturi de transformare nealimentate, acestea deservind aproximativ 7.000 de consumatori (majoritatea localităţilor sunt din est şi sudul judeţului). Echipele de intervenţie ale societăţii furnizoare de energie electrică lucrează şi depun toate eforturile pentru alimentarea cu energie a întregului judeţ.

În continuare se acţionează pentru deblocarea drumurilor naţionale. Persoanele blocate pe DJ Huși – Buneşti-Avereşti, vor rămâne la Huşi şi în noaptea de 21 aprilie, acestea primind cazare la Unitatea Militară Huşi.

Potrivit avertizărilor Agenţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul 21 aprilie, ora 09 – 22 aprilie, ora 09, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile. În noaptea de vineri spre sâmbătă temperaturile vor fi preponderent negative, se va produce brumă în cea mai mare parte a ţării și, local, îngheţ la sol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.