Cinci tineri poliţişti din Vaslui, victime ale unui grav accident

Un tânăr a murit, iar alţi patru sunt în stare gravă în urma unui tragedic accident produs astăzi pe Drumul Național 1, în dreptul localității Florești.

Cei cinci tineri implicați în tragedia de pe DN 1, din dreptul localității Florești, sunt din Vaslui, cursanți, polițiști încadrați din sursă externă. Cu toții urmau cursurile Şcolii de Poliție “Vasile Lascăr” de la Câmpina. Aveau învoire astăzi, de la ora 14.00, până luni seara la ora 22.00.

Alex Maftei, în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața, iar alți patru au fost răniți grav, după ce mașina în care se aflau a intrat într-o cisternă. Din primele cercetări, se pare că cisterna care transporta bitum a ieșit de pe drumul care leagă DN 1 de localitatea Florești, vrând să intre pe sensul către Brașov, dar nu a apucat să facă în totalitate acest lucru, iar spatele autocisternei, care a rămas pe celălalt sens de mers, către Ploiești, a fost lovit de mașina în care se afla grupul de tineri din Vaslui. Șoferul mașinii nu a mai avut nici o șansă de a evita impactul violent, în urma căruia și-a pierdut viața. Victimele au vârste cuprinse între 21 și 29 de ani, iar la fața locului a venit și un elicopter SMURD. George Lihor, de 22 de ani, pasager în partea dreaptă a şofeerului, a fost transportat la spitalul Floreasca un băiat, cu un traumatism cranio-cerebral, fracturi multiple și a fost intubat. Pe locurile din spate se afla Lefter Rareş Iustin (21 ani), Vlăduţ Ionuţ Lişiţă (21 ani) şi Gabriel Bacoşcă (25 ani). Toţi trei au fost internaţi la Spitalul Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.