Cea mai scumpă partidă: O tânără din Vaslui “l-a făcut la buzunare” pe un ieșean de 15.000 de euro

O tânără din Vaslui, împreună cu iubitul acesteia au fost arestați, după ce au furat nu mai puțin de 15.000 de euro în doar câteva minute. 

O tânără de 23 de ani și iubitul ei au reușit să pună mâna pe 15.000 de euro în câteva minute. Povestea începe în urmă cu câteva săptămâni, când un bărbat din București  și-a convins iubita din Vaslui să se prostitueze. Un ieșean în călduri și cu dare de mână a fost păgubit de cei doi după ce a primit-o pe tânără din Vaslui în casa sa, pentru a întreține relații sexuale. În loc să-l ducă în culmea extazului, tânără l-a lăsat cu ochii în soare și fără o sumă importantă de bani.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și județului Vaslui, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și furt calificat.

„Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că începând cu luna ianuarie 2021, un tânăr de 25 de ani ar fi determinat o tânără de 23 de ani să practice prostituția în folosul lui și i-ar fi înlesnit acesteia practicarea prostituției. De asemenea, tânăra de 23 de ani, cu ajutorul tânărului, i-ar fi sustras 15.000 de euro unui bărbat. În urma perchezițiilor au fost ridicați bani și un autoturism, iar cele două persoane au fost conduse la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, pe 28 februarie 2021, tânărul cercetat pentru proxenetism și complicitate la furt calificat și tânăra cercetată pentru furt calificat au fost reținuți pentru 24 de ore. Pe 1 martie 2021, aceștia au fost prezentați cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile, față de tânără a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.