Canicula a făcut şi astăzi patru victime. O a cincea este în comă

Temperaturile foarte ridicate au făcut astăzi alte patru victime, după ce ieri 22 iunie, ambulanţierii vasluieni înregistrau un deces datorat căldurii excesive. În aceste momente medicii fac eforturi disperate pentru a salva viaţa unui cioban de 50 de ani din Simila, care, după o zi întregă de stat în soare, a intrat în comă.

Primul deces s-a înregistrat astăzi în comuna Dimitrie Cantemir, în satul Hurduci. Un bărbat de 51 de ani a murit pe marginea drumului. Martorii au povestit cadrelor medicale că bărbatul se întorcea de la muncă, acesta fiind angajat la o societate de panificaţie. La scurt timp, cadrele medicale de la Ambulanţă au fost solicitate să intervină în comuna Zorleni, unde unui bărbat de 50 de ani i s-a făcut rău în timp ce se afla la muncă pe câmp. La sosirea echipajului SAJ, bărbatul era deja mort. Cel de-al treilea deces a fost înregistrat în satul Gologofta, comuna Ivăneşti. La fel ca în cazul de la Zorleni, ambulanţierii au fost solicitaţi să acorde ajutor unui bărbat aflat pe câmp, la muncă. Din pacate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului de 78 de ani, acesta fiind deja decedat.
Un bărbat de 60 de ani, din Fedeşti, a murit cu puţin timp în urmă în Ambulanţă, medicii nereuşind să îl mai salveze, iar în aceste momente medicii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului fac eforturi disperate pentru a salva viaţa unui cioban de 50 de ani din Simila, care, după o zi întregă de stat în soare a intrat în comă.
În toate cazurile de deces, s-a dispus efectuarea necropsiilor în vederea stabilirii cauzelor exacte ale morţii.
Pe fondul caniculei, echipajele de la Ambulanţă au fost luate cu asalt de pacienţii, majoritatea persoanelor afectate de caniculă fiind persoane vârstnice, cunoscute cu afecţiuni medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.