Campanie de plantare de puieţi a elevilor Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Vaslui

Elevi ai Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, având ca profesor coordonator pe doamna Popa Luminiţa şi susţinuţi fiind de către Primăria municipiului Vaslui, au ales că în aceste zile să se despartă de telefoane, calculatoare sau tablete şi „să dăruiască viaţă lumii în care trăiesc”. Marţi, 11 aprilie, 35 de copii s-au implicat într-o campanie ambiţioasă de plantare puieţi în zona Brodoc (zona predispusă alunecărilor de teren). Părintele paroh Lungu Ciprian le-a apreciat strădania şi i-a primit cu braţele deschise şi cu vorbe de suflet în biserica să învecinată zonei vizate de copii.

“Sfânta Săptămâna a Patimilor este perioada din an care ne îndeamnă pe toţi să fim cu fapta şi cu gândul mai aproape de frumos, să fim mai buni şi mai darnici, să ne aplecăm mai mult către credinţă şi milostenie. Copiii, cu sufletele lor curate, au luat iniţiativa derulării unor activităţi care să ne ofere nouă, oamenilor mari, un exemplu demn de urmat. Lucrătorii de la GOSCOM ne-au ajutat cu pregătirea terenului şi cu 100 puieţi de stejar. Colegii de la TRANSURB ne-au asigurat  transportul” ne-a precizat Ramona Ailioaiei, reprezentantul Primăriei Vaslui. Şi pentru că orice faptă bună merită apreciată, reprezentanţii Primăriei  Vaslui i-au răsplătit pe copii cu plăcinte calde şi şepcuţe personalizate.

Miercuri, 12 aprilie, elevii Şcolii gimnaziale „Mihai Eminescu” vor dona copiilor nevoiaşi din zona Moara Grecilor daruri specifice Sărbătorilor Pascale, alegând să aducă bucurie şi pe chipurile celor mai puţin norocoşi decât ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.