Percheziţii de amploare în Bârlad şi Griviţa

Marţi, 11 aprilie, poliţiştii au efectuat 11 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea de furt. Au fost ridicate mai multe bunuri asupra cărora există suspiciunea că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni.

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad, împreună cu polițiști din cadrul structurilor de ordine publică urban și rural, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui au efectuat în marţi dimineață 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bârlad și a comunei Grivița, la persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra patrimoniului.

În urma acestora, şase persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt din locuințe și din societăți comerciale, fapte săvârșite în perioada 2016 – 2017, au fost conduse la sediul Poliției municipiului Bârlad pentru audieri.

Cu ocazia perchezițiilor au fost recuperate mai multe bunuri (aparatură electronică, electrocasnică și materiale de construcții), asupra cărora există suspiciunea că ar proveni din săvârșirea respectivelor infracțiuni.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestor persoane precum și pentru identificarea tuturor celor implicați în comiterea respectivelor infracțiuni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate a Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.