Bărbat salvat din fântână! A rămas blocat la 12 metri adâncime

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care curăța o fântână, a rămas blocat la o adâncime de aproximativ 12 metri și a avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos afară.

Detașamentul de pompieri Bârlad din cadrul ISU Vaslui a intervenit cu două autospeciale, un ofițer și cinci subofițeri, pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 42 ani, blocat într-o fântână din localitatea Bogdănița, comuna Bogdănița.

La sosirea echipajelor de intervenție, bărbatul era blocat într-o fântână la o adâncime de aproximativ 12 metri. Persoana era în stare de conștiență. Prin folosirea unor utilaje specifice în astfel de misiuni, după aproximativ 25 minute, victima a fost extrasă în siguranță.
Persoana salvată a fost preluată de un echipaj medical cu o ambulanța aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La intervenție a participat și o autospecială aparținând Detașamentului de pompieri Vaslui, autospecială de căutare salvare încadrată de doi subofițeri specializați pentru astfel de misiuni.
Din primele informații, persoana blocată lucra pentru decolmatarea fântânii.Cercetările privind circumstanțele producerii acestui eveniment sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.