Bărbat de 60 de ani, snopit în bătaie, de un şofer nervos

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 6 Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 43 de ani, din comuna Vulturești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 8 ianuarie,  Poliția Orașului Negrești a fost sesizată,  prin  apel 112,  cu privire la faptul că un bărbat de 60 de ani,  din comuna Vulturești, județul Vaslui, a fost agresat pe raza satului Buhăiești.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că victima se deplasa către domiciliu, ca pasager în autoturismul unui bărbat din comuna Răcăciuni, județul Bacău. Când au ajuns pe raza satului Buhăiești au fost depășiți de un alt autoturism, condus de persoana bănuită. Acesta  din urmă i-a obligat să oprească, după care a coborât, deplasându-se către mașina în care se afla persoana vătămată. Între șoferi s-a iscat o altercație verbală, în care a intervenit și bărbatul de 60 de ani. Deranjat de intervenția acestuia, bărbatul de 43 de ani a început să-l lovească cu pumnii în zona feței, până când victima a căzut la pământ, lovindu-se cu capul de o bordură.

Față de bărbatul de 43 de  ani din comuna Vulturești, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea luării unei măsuri preventive.