Bărbat de 49 de ani din Bârlad, bătut de un tânăr de 19 ani, după ce i-a refuzat acestuia accesul într-un magazin

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reţinut un bărbat, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad,  au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 19 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 10 ianuarie 2022, ora 06:50, pe fondul unei stări conflictuale spontane, bărbatul în vârstă de 19 ani,  în timp ce se afla în fața unei societăți de pe bulevardul Republicii, din municipiul Bârlad, ar fi lovit cu un obiect contondent un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, pe motiv că i-ar fi refuzat accesul în incinta societății respective.

În data de 11 februarie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii bârlădeni au luat față de bărbatul în vârstă de 19 ani, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 12 februarie 2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.  

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.