Anunț DGASPC Vaslui – Posturi de execuție vacante

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, organizează concurs de recrutare în data de 15.12.2016 – proba scrisă, ora 1000 , în vederea ocupării posturilor contractuale de execuție vacante după cum urmează:

  1. Asistent  social, grad debutant – 1 post la Centrul de Urgență pentru Victimele Violentei în Familie din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Nr. 2 Bârlad;
  2. Referent de specialitate , grad II – 1 post la Centrul de Îngrijire de Zi din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Nr.1 Vaslui;

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 07 decembrie 2016 la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Condițiile de participare și bibliografia stabilită pentru concurs se afișează pe site-ul și la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Relații suplimentare se  pot obţine de la Direcţia de resurse umane – salarizare, juridic –  contencios, control şi comunicare, sănătate şi securitate în muncă, apărare civilă şi P.S.I. – Compartiment gestionarea resurselor umane între orele 800-1630 de luni până joi și vineri între orele 800-1400 sau la telefon 0235/315138.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.