Accident pe o stradă din Huși! Un autoturism a lovit o țeavă de gaze, două persoane au ajuns la urgențe

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor persoanelor implicate într-un accident rutier produs în municipiul Huși, pe strada Castroian.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane, între care și un copil în vârstă de cinci ani.
Din dinamica accidentului a rezultat avarierea unui racord la rețeaua de gaze naturale. Pompierii au reușit să obtureze țeava pentru transportul gazelor naturale, țeavă afectată în urma impactului.
Persoanele implicate în accident au fost evaluate, copilul acuzând dureri în zona toracică. După acordarea primului ajutor, copilul însoțit de mama sa au fost transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.
Celelalte persoane nu au necesitat îngrijiri medicale.
Pompierii au asigurat zona până la sosirea unei echipe specializate pentru reparația țevii afectate de impact, echipă aparținând distribuitorului zonal de gaze naturale.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de polițiști.