Accident grav la Bădeana! Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital

Azi-noapte, pompierii bârlădeni au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă (echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru descarcerarea victimelor unui accident rutier produs pe DE581, în raza localității Bădeana, comuna Tutova.
La intervenție au participat și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, una dintre acestea fiind încadrată de un medic.
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite un autoturism și un TIR avariate în urma unui impact frontal. În cele două mijloace de transport se aflau trei persoane, două dintre acestea fiind încarcerate.
După descarcerare, cele două victime, un bărbat în vârstă de 22 ani și o femeie în vârstă de 20 ani, au fost transportate la Spitalul Municipal Bârlad, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme în urma unui accident rutier (traumatisme craniene, traumatisme ale membrelor superioare și inferioare, etc.). Șoferul TIR-ului a fost evaluat, însă nu a necesitat îngrijiri medicale.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii bârlădeni.