Accident cu patru morți în apropiere de Pensiunea Mira

Căruță spulberată de o mașină, între Bârlad și Pensiunea Mira, în urmă cu câteva minute. ISU Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul pentru descarcerare, precum și o ambulanță tip C1 (TIM), iar SAJ Vaslui, substația Bârlad participă cu o ambulanță tip C și două ambulanțe tip B.
În accident au fost implicate un autoturism și o căruță. Din primele informații, patru persoane sunt decedate.

UPDATE! În accident au fost implicate un atelaj hipo, un autoturism și cinci persoane. Dintre cele cinci victime, patru au fost declarate decedate. Cea de-a cincea victimă, șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de aproximativ 18 ani este transportat la Spitalul Municipal „Elena Beldiman” din Bârlad. Victimele decedate sunt doi bărbați și două femei, a căror identitate urmează a fi stabilită deoarece nu aveau niciun act asupra lor.

Martorii strânși la locul accidentului, au declarat pentru Ziarul de Vaslui, că autoturismul marca Mercedes este deținut de patronul firmei de termopane Fereastra ECU, cu sediul în Simila, fiind condus de fiul acestuia în momentul impactului.

Căruța în care se aflau patru persoane, a ieșit pe Drumul European 581 de pe un drum lateral, fără să se asigure corespunzător. Ce a urmat, au fost clipe de coșmar – Mașina marca Mercedes ML, condusă de tânărul de 18 a lovit în plin pe partea laterală atelajul, aruncându-i pe ocupanții din căruță la câțiva metri pe asfalt. Cel mai probabil, aceștia au murit pe loc.

La fața locului a ajuns și prefectul județului Vaslui, Mircea Gologan. Poliția efectuează cercetări în aceste momente pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.