Accident cumplit la Bârlad! Doi tineri au murit pe loc

Detașamentul de Pompieri Bârlad intervine în aceste momente în localitate, pe str. Tecuciului, cu două autospeciale de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță tip C1 și o ambulanță tip B2 (EPA), la un accident rutier produs în municipiul Bârlad, în fața unității militare. În accident au fost implicate două persoane și un autoturism. Au rezultat două victime încarcerate. Din primele informații, ambele persoane încarcerate sunt decedate.

Conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului marca BMW, s-a răsturnat și a lovit în plin gardul unității militare din municipiul Bârlad. Imediat după impact, mașina a luat foc, incendiul fiind lichidat imediat de militarii alertați de bubuitura puternică. 

Bărbații decedați aveau 21 ani (soferul) și 20 ani (pasagerul ). Autorurismul era înmatriculat în judetul Vaslui, ambii bărbați fiind din județul Galați. Cauza exactă de producere a evenimentului rutier va fi stabilită odată cu finalizarea cercetărilor. 

Martorii evenimentului au declarat că tinerii au fost văzuți toată noaptea cum au făcut drifturi și curse prin oraș. La momentul impactului, autoturismul circula cu o viteză amețitoare. 

ATENȚIE! IMAGINI ȘI VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!