Accident cu trei autoturisme la ieșirea din Bârlad

Accident rutier la ieșirea din Bârlad, în zona Lukoil. Au fost implicate trei autoturisme, la fața locului au fost trimise două autospeciale de ambulanță tip B2. Nu sunt persoane încarcerate. Vom reveni cu amănunte!

„In aceasta seara, Detasamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe bulevardul Republicii, in care au fost implicate trei autoturisme. Salvatorii au intervenit prompt cu două autospeciale specializate de stingere si descarcerare, în zona unei benzinării din localitate.
La locul evenimentului, pompierii au acordat primul ajutor pentru o femeie de cca 40 de ani, pasagera unui autoturism marca Ford, prins la mijloc intre alte două autoturisme, un VW Passat si o Toyota.
Femeia acuza dureri la membrele inferioare, astfel incat pompierii i-au acordat primul ajutor și au predat-o către una din cele trei ambulante SAJ prezente la locul evenimentului, dupa care aceasta a fost transportată la spital. Celelalte doua persoane, tânărul de la volanul Volkswagen si varstnicul din Toyota au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului.” au declarat reprezentanții ISU Vaslui.