Mii de vasluieni, prezenţi la concertele din cadrul Zilelor Vasluiului (galerie foto)

Mult aşteptate de vasluieni, concertele din cadrul Zilelor Vasluiului au strâns mii de spectatori dornici de distracţie.

Duminică, 14 august, tinerii au avut parte de un recital Nicole Cherry, a carei trupa (band live şi dansatori) a garantat un spectacol de neuitat. Puţin mai târyiu, pe scenă a urcat Connect R, însoţit de trupa sa. În afară de propriile repertorii, cei doi artişti au reamintit tuturor celor prezenţi în Centrul Civic de proiectul lor comun: „Se poartă vara!”.
A urmat un eveniment inedit ca formă de exprimare: Concertul extraordinar pop-rock simfonic al Dios Orchestra, care a venit cu un nou concept de spectacol: hituri internaţionale, muzică uşoară, pop, rock, rock’n roll, toate reunite în două ore magnifice, sub bagheta dirijorului Tiberiu Oprea, avându-i ca invitaţi speciali pe Francesco Napoli, solista pop Ianna Novac şi tenorul Vlad Miriţă.
Luni, pe 15 august, în zi de mare sărbătoare creştină, Primăria Vaslui a oferit locuitorilor municipiului concertul folcloric „Marie, dragă Marie”. Un spectacol de folclor autentic, care a îmbinat muzica şi dansul popular, cu participarea solistelor Margareta Clipa şi Maria Iliuţ, Ansamblul etno-folcloric «Plăieşii », coordonat de Nicolae Gribincea, din Chisinau, Republica Moldova, Ansamblul folcloric «Izvorasul » , din Cahul, Republica Moldova, Ansamblul de dansuri « Hora Vasluiului », coregraf Virginel Solomon, în acompaniamentul Orchestrei «Rapsodia Vasluiului », dirijată de Cristian Nastasă.
Zilele Vasluiului s-au încheiat cu un superb foc de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.