385 de locuri de munca de insotitori de zbor in Irlanda

Crewlink Ireland Ltd. Unit 39, Southern Cross Business Park, Boghall, Bray, Co. Wicklow, Irlanda angajeaza 385 de  insotitori de zbor si stewarzi.

Rolul insotitorului de zbor este de a furniza servicii de calitate clientilor si de a se asigura ca acestia au o calatorie sigura si confortabila. Insotitorii de zbor sunt instruiti pentru a face fata situatiilor de urgenta in timpul zborului si pentru a acorda primul ajutor.
Aplicantii trebuie sa aiba inaltimea cuprinsa intre 1.57 si 1.85 m si daca este cazul, pot purta lentile de contact. De asemenea, aplicantii trebuie sa aiba o conditie fizica buna,sa stie inoate bine si sa fie pregatiti sa faca fata unor situatii sau persoane dificile.
Cei care doresc un astfel de post trebuie sa detina un pasaport valabil si sa nu aiba cazier judiciar, sa cunoasca limba engleza (scris si vorbit fluent). Salariul net lunar este de 1.400 de euro.Noii angajati primesc o prima de 1200 euro platibili in primele 6 luni de contract.
Contractul se incheie pe o durata normala de lucru, de 3 ani.. Se aplica online pe http://www.crewlink.ie/ , pana la data de 20 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.