12 noi polițiști la IPJ Vaslui

Ieri, 12 absolvenți ai Şcolii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” din Câmpina, promoţia decembrie 2017, s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui pentru a fi luați în evidență și a-şi începe activitatea profesională în cadrul instituţiei.Nouă dintre aceştia provin din judeţul Vaslui, iar ceilalţi trei din alte judeţe.

Tinerii poliţişti, patru fete şi opt băieţi, au fost primiţi de colectivul de conducere al inspectoratului, care le-a urat satisfacţii profesionale în această meserie nobilă pe care şi-au ales-o. Totodată, le-a urat succes și i-a asigurat de tot sprijinul de care vor avea nevoie, pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuţii.

Aceştia au fost repartizaţi în structurile operative, în funcţie de rezultatele obţinute şi necesarul de personal, astfel: opt la ordine publică, doi la formaţiunea de criminalistică şi câte unul la rutieră şi investigaţii criminale.  Cea mai mare medie obţinută la finalizarea cursurilor a fost de 9,44 şi aparţine unei poliţiste care îşi va desfăşura activitatea la Poliţia Municipiului Vaslui.

De asemenea,  aceştia vor beneficia de sprijinul colegilor cu experienţă şi se vor implica în rezolvarea problemelor comunităţii în mijlocul căreia îşi vor desfăşura activitatea. Pe o perioadă de 6 luni se vor afla sub tutelă, urmând ca la sfârşitul acestei perioade să fie definitivaţi în profesie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.