Bărbat din Ștefan cel Mare, reținut după ce a s-a urcat beat la volan. Era atât de mangă, încât nu a putut sufla în fiolă

Un bărbat din comuna Ștefan cel Mare a fost oprit de polițiștii de la rutieră pe o stradă din Vaslui, iar, întrucât mirosea a alcool, oamenii legii au încercat de câteva ori să-l facă pe bărbatul de 43 de ani să sufle în etilotest, dar fără rezultat. Acesta era atât de beat, încât eforturile polițiștilor au fost în zadar.

“În data de 15 ianuarie, ora 17:25, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Vaslui, un bărbat conduce un autoturism, deși s-ar aflat sub influența băuturilor alcoolice. 

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Bârzești, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, care a condus autoturismul, înmatriculat în județul Vaslui, pe strada Ceramicii, din municipiul Vaslui. 

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică și nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza stării de ebrietate, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

În data de 18 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.” au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.