Violuri pe bandă rulantă

În ziua de 06.05.2016, polițiștii Postului de Poliție Șuletea au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 58 ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol, faptă săvârșită de fiul ei, de 31 ani. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 5 Murgeni a rezultat faptul că în ziua de 05.05.2016, în timp ce se afla în locuință, C. Florin și-a lovit mama și a constrâns-o să întrețină raporturi sexuale. De asemenea, în urma activităților de cercetare efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi comis și o tentativă la infracțiunea de viol, în luna aprilie a.c..

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 5 Murgeni. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol și a tentativei la infracțiunea de viol.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Hoceni au demarat cercetări în urma unei sesizări primite în ziua de 06.05.2016, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, din comuna Hoceni a fost victima infracțiunii de viol. Din cercetări a rezultat faptul că în luna aprilie a.c., P. Dumitru, în vârstă de 26 ani, domiciliat în municipiul Tulcea, a mers cu sora sa pe un teren din apropierea localității Deleni, comuna Hoceni, iar prin violență a întreținut raport sexual cu minora.

Tânărul a fost reținut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 4 Huși și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.