Victimă a unui accident rutier grav, o fetița din Solești are nevoie de ajutorul nostru!

În urmă cu o lună, la Solești, o fetiță era spulberată de o mașină. Ajunsă în stare gravă la spital, aceasta are acum nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Prieteni și cadre didactice s-au mobilizat și au demarat o campanie umanitară pentru a strînge bănuții necesari pentru recuperarea fetiței.

”10 FEBRUARIE 2022 vă spune ceva?

Cu siguranță ați uitat tragedia din Solești! Războiul și altele întâmplate în tot acest timp, a făcut ca această situație să se uite! Dar, să nu îi uităm pe ai noștri!

Fac un apel la voi, oamenii cu inima mare, din puținul vostru să ajutăm pe micuța DELIA în vârsta de doar 7 anișori să revină la normalitate! Acum, ea nu poate vorbi, nu mai poate merge așa cum o făcea până pe 10.februarie, nu va mai putea merge normal fără această recuperare importantă! Momentan are piciorul în ghips.

Bunica încearcă din răsputeri să-și salveze nepoata! Cu acordul ei, am făcut public acest caz și vin cu RUGAMINTEA la voi, să contribuim cu cât putem și cu ce putem! Cu ajutorul nostru Delia v-a progresa cât mai mult, doar de noi depinde!

Doar transportul cu ambulanta la clinica de recuperare din București a costat 3000 RON! Aveți mai jos atașat și contul deschis la bancă pe numele părinților! Se poate și pe Revolut. ”