Veteran de război, la 100 de ani

Veteranul de război Gheorghe Voiculescu, luptător în Al Doilea Război Mondial, a primit, marţi, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani, o diplomă de excelenţă din partea conducerii Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL” Bârlad.

„Emoţii, respect şi recunoştinţă. Acestea au fost sentimentele trăite de reprezentanții Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL ”Bârlad, când l-au întâlnit pe lt.col(rtr) Voiculescu Gheorghe, veteran din al doilea război mondial, la împlinirea venerabilei vârste de 100 ani. Cu această ocazie, în semn de prețuire și aleasă considerație i-au fost acordate din partea conducerii regimentului, un album foto cu amintiri, diploma de excelență și produse specifice sărbătorilor pascale. Lt.col(rtr) Voiculescu Gheorghe, s-a bucurat de prezența noastră și ne-a împărtășit experiențele pe care le-a trăit în timpul războiului la Cotul Donului.

În contextul efortului național de prevenire și limitare a răspândirii virusului COVID- 19, în data de 14 aprilie 2020, ne-am deplasat la domiciliu domnului Vidinaru Dumitru-101 ani, veteran de război, pentru asigurarea mijloacelor de subzistență, a echipamentelor de protecție și a medicamentelor, în vederea minimizării expunerii în afara locuințelor.”  se arată într-un comunicat de presă al Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL” Bârlad