Vasluiul sub viscol (Update permanent)

 08:46

Bărbat 47 de ani , cioban la o stână , găsit la Hârșoveni căzut pe marginea drumului de echipajele de deszăpezire . A prezentat o criză de epilepsie şi hipotermie ușoară. Nu pune alte probleme. Transportat la Spitalul Județean Vaslui.

09:52

Restrictie de viteza pe DN Husi-Murgeni

10:18

În prezent, echipaje medicale preiau persoanele dializate din zonele Murgeni, Hoceni si Drînceni, precum si două cazuri din judetul Vrancea, fiind transportate la unitățile medicale din Vaslui şi Bârlad.

10:54

Persoanele dializate arondate Vasluiului au fost aduse la centrul de specialitate din municipiul reşedință de județ. Urmează să fie transportate toate cazurile şi din zona Bârladului. Acestea vor fi reținute până luni.

11:41

În evidențele Direcției de Sănătate Publică (DSP) se află 52 de persoane dializate. Toate au fost transportate la Centrul de Dializă şi la spitalele din Vaslui şi Bârlad. În atenția autorităților sunt şi cele 169 de gravide înregistrate în acest moment, 37 fiind în ultima lună de sarcină

12:06

O ambulanță de tip C2 a rămas înzăpezită între localitățile Crasna şi Corni-Albeşti, comuna Albeşti. Pacientul, un bărbat de 84 de ani, cu atac cerebral, riscă să intre în comă . O autofreză, trimisă în ajutor, a derapat în şanț. O alta a ajuns la echipajul medical şi încearcă să ajungă la şoseaua națională pe câmp, drumul comunal fiind inaccesibil.

12:40

Pacientul din Corni Albeşti a ajuns în siguranță la Spitalul Județean de Urgențe Vaslui

12:45

Ambulanță SMURD Huşi rămasă blocată pe DJ 244A, între Berezeni și Rânceni. În sprijinul ambulanței se deplasează o autofreză de la secția ISU Huşi. Ambulanța mergea la un pacient de 67 de ani cu pancreatită şi ischemie la piciorul drept. Intervenția este în plină desfăşurare.

14:30

Drumul Murgeni-Huşi a fost închis. Echipaje ale poliției redirecționează maşinile

14:46

Abulanță aflată în misiune pentru preluarea unei gravide din loc. Muşata, comuna Berezeni, a rămas blocată în nămeți la Vetrişoaia. Vin în sprijin echipajele ISU, pentru a transporta pacienta la ambulanță.

14:50

Drum închis DN26, Murgeni-Galați şi drumul județean Arsura-Ghermăneşti

15:00

Poliția de Frontieră intervine în ajutorul celor care fac eforturi de a scoate din Muşata gravida, care este la un pas de a naşte. În zonă sunt porțiuni cu suluri de zăpadă de peste 1 metru, ceea ce face intervenția extrem de dificilă.

15:15

Gravida este acum în drum către Spitalul din Huşi. Poliția de Frontieră a intervenit cu 16 persoane şi 4 autospeciale.

17:23

Circulație îngreunată pe DJ Vaslui-Bălteni. Se pune problema închiderii acestuia

17:45

A fost restricționată circulația pe DN26 (Murgeni-limita cu Galați) şi DN24A (Bârlad-Vaslui) pentru  autorurisme cu masa mai mare de 3,5 tone. Sunt blocate DJ244A Stuhuleț-Berezeni şi DJ 284 Arsura-Ghermăneşti.

17:55

Gravidă de 28 de ani, în a 3 a lună de sarcină, din Căzăneşti, a fost preluată de acasă de către  Radu Moroşanu, viceprimarul Negreştiului şi transportată către echipajul SAJ Vaslui.

17:55

Din ordinul Inspectoratului General Pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost dislocate de la ISU Vaslui o autospecială pentru transport personal şi victime multiple la ISU Buzău şi o  autofreză multifuncțională la ISU Brăila.

18:47

La Fălciu, un echipaj al Inspecoratului Județeal al Poliției de Frontieră a intervenit pentru scoaterea din zăpadă a unui autoturism în care se aflau doi adulți şi un copil mic. Misiunea a fost încheiată fără ca cei salvați sä necesite îngrijire medicală.

18:52

Pe DJ 244A Gara Roşieşti-Roşieşti sunt blocate 6 maşini. Intervine CLSU Roşieşti cu două tractoare şi două utilaje aparținând SC Lucrari Drumuri Şi Poduri Vaslui. Nu sunt urgențe medicale.

19:02

O ambulanță SAJ nu poate ajunge la un copil cu febră la Costeşti. Intervine CLSU Costeşti pentru a elibera drumul de zăpadă.

19:25

Un echipaj de la detaşamentul ISU Bârlad şi un echipaj medical SAJ se deplasează în localitatea Viişoara, încercând să ajungă şi să salveze o persoană căzută într-un Wc.

20:30

Femeia de 40 ani, căzută în hazna la Viişoara a fost scoasă de echipajul ISU dar nu a mai putut fi salvată.

20:51

Sunt blocate DJ224 (Roşieşti-Vutcani), DJ244M (Crasna-Albeşti), DJ244C (Berezeni-Muşata)

20:58

Echipajele de intervenție au renunțat să mai dezăpezească cele şase maşini înzăpezite între Roşieşti şi Gara-Roşieşti. Autovehiculele au fost abandonate în câmp, iar pasagerii sunt cazați la primărie.

22:50

Un autoturism cu trei persoane a rămas fără combustibil pe DN11A, la ieşirea din Iveşti către Cabeşti. Intervin membrii CSLU Iveşti şi utilaje ale Secției de Drumuri Naționale Bârlad.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.