“Vaslui nu pierde niciodată!” 22 de tineri se luptă ca Vasluiul să devină Capitala Tineretului din România

Capitala Tineretului din România este cel mai ambițios program național destinat tinerilor, pentru că pune accent pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret din zonele românești, în general, și pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret urbane, în mod special. În cadrul programului, autoritățile locale colaborează cu organizațiile neguvernamentale de și pentru tineret și cu mediul privat, și îi pun pe tineri în centrul procesului de dezvoltare urbană. Vasluiul va fi reprezentat de 22 de tineri, în frunte cu primarul municipiului, Vasile Pavãl.

“Pe măsură ce creștem, timpul începe să treacă pe lângă noi, fără să ne dăm seama. Se termină curând și toamna. Se lasă frigul, iar noi ne mai bucurăm puțin de soarele “cu dinți”.

Finalizăm un alt an în care ducem Vasluiul în finala pentru Capitala Tineretului din România…
Mai avem energie și ne ținem de promisiune: Să luptăm pentru un oraș întinerit, în care viitorul să sune mult mai promițător pentru cei ce aleg să locuiască aici.

Nu am renunțat nici noi, nici partenerii noştri din cadrul Primăriei, nici prietenii noştri din regiune şi nici voi, atât timp cât încă ne urmăriți şi ne susțineți – şi bine am făcut!

Știm că dincolo de ceața ce se așterne în această toamnă, vedem mult mai bine ce este de făcut.

O delegație de 22 de oameni în total, în frunte cu Denisa Săvuc managerul Echipei de Inițiativă, dl. Primar Vasile Pavăl, Teodora Mihăilă, @Ioan Crețu & Elisa Balcan-Andriescu, vor lua drumul Târgu-Jiului, “oraşul infinitului”, urbea de inspirație a marelui Brâncuşi, deci locul perfect al confirmării pentru întreaga țară, a ceea ce noi în Moldova, acasă, ştiam deja:

Vaslui nu pierde niciodată! Vaslui perseverează, luptă, găseşte-ntodeauna alte căi, pân’ ce obține ce i se cuvine!

Aşa a fost mereu, istoria o confirmă de zeci de ori, cei ce ne reprezintă în țară şi în lume vor confirma şi ei, iar noi, Echipa Capitalei, doar ducem torța mai departe! 

E iarnă în curând, aici în nord…

Consiliul orașului a îndeplinit astăzi formalitatea deplasării noastre în finală.
Era firesc, căci împreună am luptat în aceşti ani, avem acelaşi scop! Firească e şi susținerea directă a dl. Primar, impreună cu a decidenților locali, firească ar fi şi unitatea presei în astfel de momente precum a cetățenilor de peste tot, ce au ales să nu abandoneze niciodată acest oraş.

Reprezentăm fără oprire! Imparțiali, cu suflet, cap şi dedicare, îi reprezentăm pe toți!
Vaslui #întinerEŞTI !

Al treilea an, a doua finală.
Un singur titlu: “Vaslui, Capitală!”  se arată într-o postare pe pagina de socializare a grupului de tineri