Un tânăr a spart mai multe case din Vaslui de unde a furat ceasuri de lux, parfumuri și aur

Polițiștii vasluieni au identificat și reținut un tânăr din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și a trei tentative de furt, comise în lunile martie și decembrie 2021, în municipiul Vaslui.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au identificat și documentat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și tentative de furt.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, în noaptea de 17/18 martie 2021, la ora 02.30, bărbatul cercetatar fi pătruns, prin efracție, în locuința unui bărbat situată pe strada Buna Vestire, din municipiul Vaslui și ar fi sustras o sumă de bani.

De asemenea, bărbatul cercetat ar fi pătruns, în cursul lunii decembrie 2021, prin efracție, în două locuințe situate pe străzile Gheorghe Asachi și Ciprian Porumbescu din municipiului Vaslui de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Tot în cursul lunii decembrie 2021, bărbatul cercetat ar fi încercat să pătrundă în două locuințe, situate pe străzile Alecu Donici și Ciprian Porumbescu, din municipiul Vaslui și ar fi pătruns, prin efracție, într-o altă locuință situată pe aceeași strada (Ciprian Porumbescu), însă nu ar fi sustras bunuri din aceasta. Prejudiciul cauzat prin săvârșirea infracțiunilor a fost recuperat în proporție de 60 %.În cursul zilei de 8 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Duminică, Judecătoria Vaslui a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.