Un bărbat din județul Neamț “a făcut legea” la Băcești

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat, din comuna Bozieni, județul Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Polițiștii  Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Bozieni, bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în data de 10 februarie 2022, ora 17:20, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil din comuna Băcești, județul Vaslui, și ar fi agresat fizic o femeie în vârstă de 33 de ani. Ulterior, s-ar fi deplasat în centrul comunei Băcești, unde ar fi proferat amenințări, cu moartea, la adresa unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Băcești.

În data de 12 februarie., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.