Trofeele Festivalului “Soul Music Art” au ajuns la Vaslui

Peste o sută de concurenţi, din cinci judeţe ale ţării, au urcat la sfârşitul săptămânii trecute pe scena Casei Armatei din Bârlad, acolo unde s-a desfăşurat cea de-a II-a ediţie a Festivalului-Concurs Naţional de muzică pop, etno şi folclor pentru copii şi adolescenţi “Soul Music Art”.

Competiţia s-a desfăşurat pe secţiuni  muzicale şi categorii de vârstă, iar juriul, compus din prof. Cristin Ciubotariu, compozitorul Claudiu Bulete şi interpreta Silvia Dumitrescu (preşedintele juriului), a avut misiunea de a evalua competitorii, astfel încât premiile să ajungă la cei mai buni.

La final s-au acordat trofee şi câte trei premii la fiecare secţiune şi pe fiecare categorie de vârstă, dar şi patru trofee pentru cei mai buni competitori. Acestea au fost revendicate, în totalitate, de concurente din municipiul Vaslui. Astfel, Marele Trofeu i-a fost acordat Dianei Irimia, Trofeul de Aur a fost revendicat de Amalia Postolache, Trofeul de Argint a ajuns la Diana Ursulescu, iar Trofeul de Bronz la Daria Creţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.