Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Trafic de console XBOX la Frontiera Albița - Ziarul de Vaslui

Trafic de console XBOX la Frontiera Albița

În ziua de 23 septembrie, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a ieşi din ţară, conducând un autovehicul marca Mercedes Vito, înmatriculat în Marea Britanie, cetăţeanul român Dinis M., în vârstă de 27 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali descoperind ascunse şi nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 24 tastaturi, 35 console “XBOX 360” şi 255 huse pentru telefoane.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în valoare de 30.900 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.