Topul celor mai bune filme de comedie din toate timpurile – trailer inclus în articol

Cele mai bune filme de comedie din toate timpurile sunt acelea care au avut cele mai mari încasări, dar care au şi rămas în topul Imdb pe cel mai înalte poziţii.

ele mai bune filme de comedie din toate timpurile sunt acelea care au avut cele mai mari încasări, dar care au şi rămas în topul Imdb pe cel mai înalte poziţii.

Adevărul este că cele mai bune filme de comedie nu se demodează niciodată şi, dacă şi tu simţi nevoia ca sâmbătă sau duminică  după amiaza să te uiţi la o comedie bună, am încercat să facem un top al primelor 20 de comedii care au primit cel mai bun rating.

Aşadar, indiferent de perioada în care au apărut, aceste prime 20 de comedii sunt cele mai bune, după cum arată punctajul de pe Imdb.

Vizionare plăcută, cu mult râs!

20. Big Momma’s House 3 (2011)

Malcolm Turner şi fiul său vitreg, Trent, merg undercover la o şcoală de fete pentru a urmări şi demasca un criminal.

19. The interview (2014)

Acţiunea comediei The Interview îi are în centru pe prezentatorul unui show de televiziune (James Franco) şi pe producătorul acesteia (Seth Rogen), care se implică fără să vrea într-un plan ultra-secret de asasinare a premierului nord-coreean.

18. Mr. Bean’s Holiday (2007)

Într-o după amiază ploioasă în Anglia, Mr. Bean este fericit că a luat Premiul întâi la o tombolă organizată la biserica din localitate. A câştigat o excursie în sudul Franţei şi o camera video nou-nouţă. Se va afla la Cannes, în timpul faimosului festival.

17. Let’s Be Cops (2014)

Este cea mai tare comedie cu poliţişti, doar că… eroii sunt impostori! Doi prieteni la cataramă (Damon Wayans Jr. şi Jake Johnson) se gândesc serios să lase metropola pentru orăşelul de baştină şi, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume. Îmbrăcaţi în uniforme de poliţişti, cei doi amici devin senzaţia cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi să aibă probleme nu doar cu gansteri în toată regula, ci şi cu detectivi vânduţi mafiei.

16. The Bounty Hunter (2010)

Milo Boyd (Gerard Butler), un agent de recuperare fără noroc, primeşte în sfârşit misiunea vieţii lui: i se cere nici mai mult nici mai puţin decât să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încerca să scape de închisoare.

15. Role Models (2008)

Danny şi Wheeler, doi agenţi de vânzări rebeli, trecuţi de 30 de ani, ajung să săvârşească o infracţiune. Sunt arestaţi şi, la proces, judecatorul îi pune să aleagă între a sta după gratii sau a servi 150 de ore în folosul comunităţii prin înscrierea la un program social pentru îndrumarea adolescentţilor cu probleme.

14. Bringing Down the House (2003)

Ce face un bărbat singur şi disperat? Intră pe chat. Conversează cu o necunoscută, se lasă prins în joc, dar, când vine momentul să se vadă prima dată faţă-n faţă, are o mare surpriză. Nu este nici o intelectuală, nu este nici măcar o doamnă avocat, este Charlene (Queen Latifah), o evadată din puşcărie, care pretinde că a fost condamnată din greşeală si vrea să i se facă dreptate.

13. We’re the Millers (2013)

David Clark (Jason Sudeikis) este un mărunt traficant de droguri care îşi câştigă existenţa vânzând iarbă unor oameni de afaceri şi casnice plictisite, dar niciodată copiilor. Deci, ce ar putea merge rău? Multe.

12. Cele mai bune filme de comedie: The Heat (2013)

Melissa McCarthy este Shannon, o poliţistă cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede ţandăra, încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Asta până când Shannon este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI, sofisticata şi aroganta Sarah (Sandra Bullock), pentru a prinde un periculos traficant de droguri.

11.  Taxi (2004)

Belle Williams (interpretată de Queen Latifah) este un as al vitezei. Conducând în trombă pe strazile New York-ului, ea şi-a câştigat reputaţia de cel mai rapid şofer de taxi din oraş. Acesta este, însă, doar o mică parte din adevăratul său vis: să conducă o maşină de curse şi să câştige un raliu.

10. Due Date (2010)

Sub semnătura regizorului Todd Phillips, “Sorocul” ni-i prezintă pe Robert Downey Jr. şi pe Zach Galifianakis în rolurile a doi ghinionişti, care sunt forţaţi de împrejurări să pornească împreună într-o călătorie care se dovedeşte a fi pe cât de scandaloasă, pe atât de memorabilă.

9. The Other Guys (2010)

Detectivii Christopher Danson şi P.K. Highsmith (Dwayne Johnson şi Samuel L. Jackson) sunt cei mai răi şi totodată cei mai simpatici poliţişti din cartier. Ei lasă în urmă numai victime. La două birouri în spatele lor stau detectivii Allen Gamble (Will Ferrell) şi Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Îi vedeţi în fundalul pozelor cu Danson şi Highsmith, visând cu ochii închişi. Ei nu sunt eroi – ci doar “agenţii de rezervă.”

8. Bad teacher (2011)

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoară pentru care pur şi simplu nu există nota 4. Vorbeşte urât, e fără scrupule şi cam indecentă. Se îmbată, se droghează şi abia aşteaptă să se mărite cu un bărbat bogat, ca să poată să-şi ia adio de la jobul ei din gimnaziu. Când o părăseşte logodnicul, ea îşi pune în gând să-l cucerească pe profesorul suplinitor (Justin Timberlake), care pe lângă că e frumuşel, mai e şi bogat.

7. The Wedding Crashers (2005)

Indiferent de etnia nuntaşilor – evrei, italieni, irlandezi, chinezi, indieni – echipa plină de carismă şi farmec a celor doi are întotdeauna poveşti de rezervă isteţe pentru oaspeţii curioşi şi devin în mod inevitabil punctul central al fiecărei recepţii, la care rămân fideli „regulilor lor de spart nunţi” care se dovediseră funcţionale, pentru a întâlni şi agăţa femei stârnite chiar de simplul gând la căsătorie.

6. Drillbit Taylor (2008)

Este prima lor zi de liceu, iar bunii prieteni Ryan, Wade şi Emmit sunt hotărâţi să trăiască la maximum următorii patru ani din viaţa lor. Cei trei dau de necaz mult mai curând decât s-ar fi aşteptat, de vreme ce bătăuşul Filkins le-a pus gând  rău şi vrea să le transforme viaţa de licean în calvar. Disperaţi să găsească o soluţie, Ryan, Wade şi Emmit dau anunţ că angajează pază de corp.

5. Horrible Bosses (2011)

Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) şi Dale (Charlie Day) viaţa la muncă a devenit un adevărat coşmar. Cum niciunul dintre ei nu-şi permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea uşura existenţa ar fi să-şi pună cu botul pe labe şefii abuzivi, interpretaţi de Jennifer Aniston, Colin Farrell şi Kevin Spacey.

4. The Hangover (2009)

Cu două zile înainte de nuntă, Doug şi trei prieteni ai lui merg până la Las Vegas pentru o binemeritată petrecere a burlacilor. După o noapte de pomină, din care nu-şi mai aduc aminte nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în şifonier un bebeluş de şase luni! Cu un Doug dat dispărut, cei trei vor fi nevoiţi să reia traseul din noaptea trecută pentru a-şi da seama ce s-a întâmplat şi pentru a-l face pe mire să ajungă la timp la nuntă.

3. The Hot Chick (2002)

Rob Schneider a fost GIGOLO, Rob Schneider a fost ANIMAL. În ziua neagrã de 13 decembrie, un blestem cade pe capul lui si îl transformã în ceea ce nu si-a închipuit niciodatã, într-o FEMEIE.

2. White Chicks (2004)

În comedia extrem de amuzantă a Revolution Studios, Două pupeze albe, Shawn şi Marlon Wayans interpretează rolul a doi agenţi FBI ambiţioşi, dar ghinionişti, care acţionează sub acoperire ca două tinere debutante în înalta societate, în staţiunea de lux Hamptons, pentru a investiga un grup de răpitori.

1. Step Brothers (2008)

Doi bărbaţi răsfăţaţi şi de o deplină imaturitate intră în conflict când devin fraţi vitregi: părinţii lor se căsătoresc, ceea ce le dă celor doi lumea peste cap, aruncându-i într-o amuzantă bătălie pentru primul loc în atenţia părinţilor.