Tentativă de asasinat asupra unui activist vasluian

O nouă tentativă de asasinat comisă asupra mea – 19 OCTOMBBRIE 2021 ora 01:30 noaptea
Un individ necunoscut, îmbrăcat în haine de culoare închisă, inclusiv cagulă, constituție atletică, cu alură specifică celor din armată/ servicii secrete/ poliție s-a urcat pe casa mea și încerca să îmi înfunde coșul de fum al casei, evident pentru a mă asasina.
S-a cărăbănit în viteză când am aprins brusc luminile.
Sper să nu își fi rupt și ăsta picioarele cum cred că și le-a rupt un alt asasin în urmă cu vreo lună când tot pe timpul nopții au venit după mine, iar, când tot la fel am aprins brusc luminile, în momentul escaladării gardului a căzut atât de prost că a fugit șchiopătând spre mașina cu care veniseră, erau mai mulți, și au plecat în viteză.
Știam din urmă cu câteva zile că membrii unui sindicat criminal din MAI au făcut din nou planuri să mă omoare, de asta am și făcut postarea de ieri, și la nici 24 de ore au trecut din nou la a-mi face felul.
M-am și săturat de atâtea plângeri penale la IPJ Vaslui care efectiv nu face nimic și dă clasare la orice plângere a mea.
De ce aleg varianta aceasta a prezentării publice?! Este singura modalitate de a-i expune pe asasini. Nu se tem că ar păți ceva întrucât sistemul este atât de corupt încât pot mușamaliza absolut orice crimă, dar se tem că oameni ca mine îi demascăm.
Mai nou cei care vor să mă omoare sunt supărați de moarte pe mine întrucât vestesc oamenilor că Sfântul Ilie este viu.
Cum adică să susțin eu că Sfântul Ilie care are câteva mii de ani este viu?! Dacă încep oamenii să creadă că Sfântul Ilie este viu?! Dacă încep oamenii să creadă mesajul Sfântului ilie de a ne întoarce la Dumnezeu ca să nu fie pierduți la sfârșitul veacurilor care vin curând?! Dacă oamenii încep să creadă adevărul lui Dumnezeu că dorește să salveze omenirea de la piere?!” a postat pe pagina sa de socializare, activistul vasluian, Jenică Rusu