Târg educațional cu final cultural, la Muntenii de Jos

Sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 16:00, Cultural ”Podul Înalt” Muntenii de Jos, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Muntenii de Jos, marchează „Zilei Internaționale a Studenților” prin un târg educațional.

Evenimentul este menit să promoveze oferta educațională a unor mari universități pentru absolvenții de liceu. Astfel, vor participa delegații din partea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași și Universității de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi.

„Licenii vor avea ocazia să afle oferta educațională a facultăților din cadrul acestor universități și, totodată, vor putea să se întâlnească cu studenții din comunitatea noastră și să le pună întrebări despre ce înseamnă a fi student”, au anunțat organizatorii.

Începând cu ora 18.00, va avea loc un spectacol ce va conține show de caricatură comentată, susținut de caricaturistul Costel Pătrășcan, cel care va intra în istorie ca făuritorul primului Muzeu al Umorului din România. Unul dintre poeții contemporani apreciați de publicul de toate vârstele,Sorin Poclitaru, împreună cu Romică Brunchi, cunoscut nu doar ca director al Centrului Cultural de la Muntenii de Jos , ci și ca un talentat interpret de muzică folk, vor completa spectacolul oferit publicului.