Tânăr din Negrești, arestat pentru furt

Un bărbat din Negrești, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat. 

 Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 22 de ani, din Negrești, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentative la furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în noaptea de 17/18 aprilie, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a escaladat gardul unei locuințe de pe strada Decebal din Negrești și, forțând un geam, a pătruns în imobilul nelocuit.  De acolo, acesta a sustras un sistem informatic de tip laptop, un sistem audio,  două telefoane mobile și alte bunuri. Totodată, s-a stabilit că acesta este autorul altor două tentative de furt calificat comise în aceeași perioadă, în dauna unei societăți comerciale din orașul Negrești.

Valoarea prejudiciului creat prin comiterea infracțiunilor este în valoare de 2000 lei și a fost recuperat integral. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.