Situație demnă de cascadorii râsului: bărbat presupus înecat, găsit viu și….turmentat!

Situație demnă de cascadorii râsului la Fălciu. În această după-amiază un bărbat de 36 ani a fost dat dispărut în râul Prutuleț, în timp ce înota. Au fost trimise la fața locului echipaje de pompieri și o ambulanță SAJ tip B2 cu asistent medical din substația Murgeni în căutarea bărbatului. 

Bărbatul din Fălciu, în vârstă de 36 de ani, venise la pescuit dis-de-dimineață împreună cu un prieten. Încălzit bine de soarele amiezii, acesta s-a băgat la scăldat în apa râului și nu a mai revenit la mal. Speriat că prietenul său a pățit ceva grav, tovarășul de pescuit al bărbatului l-a sunat pe fratele presupusei victime să-l anunțe despre tragedie. Acesta a sunat disperat la 112, anunțând că fratele său a dispărut sub ape. Ajunși la fața locului, salvatorii l-au găsit după căutări bune pe dispărut, odihnidu-se la umbra unui pom, amețit bine de aburii lui Bachus.

“S-a intervenit în urma unui apel la 112 care anunța dispariția unui bărbat de 36 ani din Fălciu, în timp ce înota. Au fost trimise echipaje de pompieri și o ambulanță SAJ tip B2 cu asistent medical din substația Murgeni. Acesta a fost găsit pe malul râului în stare de ebrietate declarând că este obosit de la înotat. Solicitarea a fost făcută de un frate din județul Dâmbovița care fusese anunțat de un coleg de pescuit al presupusei victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.