Și-a omorât fratele într-un cumplit accident de circulațe. Șoferul nu avea permis

Un accident rutier în care a fost implicat un copil de 12 a avut loc, în această dimineață pe raza localității Băcești. La fața locului a fost solicitată ambulanța, medicii găsind copilul în stop cardio-respirator. Cu toate efoturile acestora, copilul a fost declarat decedat. 

Poliţiştii vasluieni au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că accidentul în care un copil de 12 ani a murit, a fost provocat de fratele acestuia, un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu avea permis de conducere.

„În urma cercetărilor s-a stabilit că accidentul a fost provocat de un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu deţinea permis de conducere. În maşină se mai aflau doi fraţi de-ai tânărului, în vârstă de 17, respectiv 12 ani, mama acestuia şi un unchi. Din accident a rezultat decesul minorului în vârstă de 12 ani, care circula pe locul din stânga conducătorului auto, maşina fiind cu volanul pe partea dreaptă. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere fără permis”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.