Scenariu de film: Un tânăr a amenințat cu un cuțit o minoră, pe mama acesteia și un profesor

Poliţiştii au reţinut un bărbat de 24 de ani, bănuit de comiterea mai infracțiuni, în data de 29 martie . Acesta este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, lovire sau alte violențe și port fără drept de obiecte periculoase.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională  a unui bărbat de 24 de ani, din comuna Oșești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, loviri sau alte violențe și port fără drept de obiecte periculoase. Faptele au fost comise față de trei persoane – o minoră de 14 ani, părinții acesteia, precum și un cadru didactic. Anterior, bărbatul a fost într-o relație de prietenie cu minora.

Bărbatul s-a deplasat în data de 29 martie, la o unitate școlară din comuna Oșești unde minora se afla la cursuri. Acesta a pătruns în unitatea școlară având un cuțit asupra lui și a amenințat cu acte de violență minora, precum și pe mama acesteia și un cadru didactic. De asemenea, acesta i-a provocat minorei leziuni la mâna stângă.

Ulterior, folosindu-se de amenințări a deteminat minora să îl insoțească prin pădure, spre satul Pădureni, comuna Oșești. Cei doi au fost găsiți de polițiști la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul  a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.