Rămas pe drumuri cu doi copii mici, un bărbat a sunat la 112

Doi copii, unul de 2 ani, celălalt de 3 ani au ajuns, noaptea trecută, la spital cu o ambulanţă, însoţiţi de tatăl aflat în stare de ebrietate.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, mama copiilor ar fi plecat de acasă cu un bebeluş de câteva luni, iar bărbatul rămas cu ceilalţi doi copii ar fi fost evacuat din locuinţa în care familia stătea cu chirie. Rămas pe drumuri cu doi copii, bărbatul a sunat la numărul de Urgenţă 112.

Cei doi soţi sunt din comuna Pogana şi au căutat să închirieze o locuinţă în satul Mitoc din comuna Banca, deoarece bărbatul şi-a găsit de lucru la o fabrică din zonă.

„În urma unor discuţii pe care le-au avut cu proprietarul casei în care locuiau, mama a părăsit imobilul, împreună cu un bebeluş, iar tatăl a rămas cu ceilalţi doi copii, însă a fost evacuat din casa în care familia locuia cu chirie. Din informaţiile noastre, cazul este deja în atenţia celor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Copiii, împreună cu tatăl, au fost transportaţi la spital, iar autorităţile urmează să stabilească ce măsuri vor fi luate în acest caz”, a declarat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.